tisdag 5 maj 2009

Tips: afrikansk dans och vårfest!

Hej, det här är Emelies syster Elenore som skriver en rad för att tips om två aktiviteter för att stötta Emelies arbete. Så passa på att mingla med kommunkändisar och dansa loss till afrikanska rytmer!!

Vårfest på OrigoHuset med auktion för Emelie och Great Andho
Invigningen av ett nytt miniköpcenter - OrigoHuset - med ICA, delikatessbutik, blommor och annat i Brottkärr 15-16 maj. Kommunstyrelsens ordförande Annelie Hulthen ska bla inviga. På eftermiddagen på fredagen kl 17.15 så hålls det en välgörenhetsakution där pengarna går till Emelie och Great Andho. Har ni vägarna förbi så kom gärna in och hälsa, vi kommer att vara där från familjen och berätta, diskutera och svara på frågor!

www.origohuset.se

OCH - är det ngn som har ngt som ni vill vara med och bidra med till auktionen så tas det varmt emot!! Det ska vara ett värde om ca 500:- och sen kommer det att auktioneras ut. I så fall så hör av er till syster Ulrika på ulrikakanter@hotmail.com


Dansa för Afrika!
Den 2 juni kan du testa något häftigt - dansa till härliga rymter från Afrika, Karibien, Australien, Nya Zeeland, Söderhavet. Det kostar 100:- och intäkterna går direkt till Emelie och Great Andho.

Plats: 1200 Kvadrat. Mandoling. 47 (snett framför Kulturhuset).
Tid: Tisdag 2 juni kl. 10.30-12.00 eller 12.30-14.00.
Kostnad: 100 kronor. Önskar du bidra med mer är det så välkommet!
Anmälan: Ingen föranmälan.
Frågor: Tel. Heléne 20 99 01

Läs mer på http://www.goodmove.se/

Och tillsist, tusen tack för engagemang Jacob och Helene!

Vi hörs,
Familjen genom Elenore

1 kommentar:

  1. Jättebra idé att dansa för barnhemmet. Jag har skickat vidare idén till mina chefer, med förhoppningen att vi kan få gå och dansa på arbetstid. Håll tummarna för det! :)

    SvaraRadera