torsdag 4 mars 2010

håll tummarna!

Kärlek, barn, skratt, dans, svett, extrem hetta. Nu gör vi oss reda för vår första riktiga fotbollsmatch, håll tummarna!

4 kommentarer:

 1. Hej Emelie,hörde dig på P3 och blev jätte imponerad av dina insatser, jag är själv från Ghana och medlem i Rädda Barnen och vet precis hur situationen är i Ghana. Rädda Barnen i Göteborg samarbetar med en lokal organisation för att just hjälpa barn. Jag själv sponsrar organisationens hemsida www.crrecent.org Bra om du kan ta kontakt med Susan som är ansvarig för verksamheten om du skulle behöva någon att byta tankar med. Hon är en av Ghanas främsta experter på barns rättigheter. Bra jobbat och lycka till.

  hälsningar/Kojo

  SvaraRadera
 2. Hej Emelie! Jag har läst om dig i tidningen Allers. Är hel stolt att du är svensk och att du gör så himla mycket för andra människor på denna jord. Jag har lagt in dig i min blogg lista som " Emelie - Afrikas ängel" Jag bara älskar människor som du. Jag önskar att jag kunde göra samma saker som du. Lycka till i framtiden och hoppas att allt blir bra. Stora kramar Marie

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Jag blir riktigt imponerad och tårögd av att läsa om dina insatser i Ghana vilket jag precis gjorde i Allers. Det du gör är precis vad jag riktigt länge drömt om. Jag har till och med skrivit en egen berättelse om fattigdomen i Afrika vilket jag ska be folk läsa för att fler ska förstå att de behöver hjälp och att vi kan hjälpa dom på många olika sätt. Efter gymnasiet ska jag jobba på olika småställen där jag samlar ihop pengar och sedan ska jag åka till Afrika och kämpa emot fattigdomen och hjälpa de fattiga precis som du gjort!
  Du är verkligen en ängel som ställer upp för de som behöver hjälp! :)

  SvaraRadera
 4. tack för kommentarer och tankar marie och susanne, ger mig energi!! Kämpa på och hoppas vi hörs igen

  och tack för tips Kojo! Lennart och jag pratade också om detta och jag har tidigrae varit i kontakt med röda korset i göteborg. Jag ska absolut ta kontakt med Susan!!

  SvaraRadera