måndag 9 augusti 2010

Oro...

Hade jobbigt samtal med Jacques igår. Pastorn hade varit på besök. Det är han som vi hyr marken och huset av...eller det var det vi trodde iallafall...För några månader sedan visade det sig att det inte alls var pastorn som ägde marken utan hans bror (typiskt ghana!). Pastorns bror är värsta affärsmannen som bor i Dubai.

Igår hade dom iallafall kommit på besök. Och sagt att dom skulle riva och bygga nytt på tomten. Om en vecka!!!! Vi har ju kontrakt ett och ett halvt år till, men vad betyder det??? Dom hade haft ett långt samtal. Jacques hade blivit så ställd, kände att han var tvungen att tänka igenom och prata med mig och fick det till att dom skulle ses om två dagar igen (dvs imorgonbitti!).

Pratat strategi länge med Jacques nu inför mötet. J hade redan gjort en lista med argument. Skulle barnen bo på en byggarbetsplats?? BArnen måste ju kunna springa runt och leka, och det måste ju vara säkert! Jag sa också att han får spela ut 'gud-kortet!' (ni förstår vad jag menar)...han är ju trots allt pastor...inte kan väl en pastor och hans bror slänga ut 67 föräldralösa barn på gatan????

Jacques är så himla klok, och har verkligen talets gåva...så jag tror faktiskt att han kommer att kunna övertala dom. Men ni förstår vilket ansvar som vilar på Jacques...den här typen av incidenter eller konflikter händer hela tiden och så mycket tryggare och bättre när vi är två.

Håll tummarna med mig för Jacques och tänk på oss....


Här en bild på J och hans härliga energi!!!!

Kram från en orolig emelie

1 kommentar:

  1. Vi håller verkligen tummarna och skickar över all mentalt energi vi bara kan till dig och Jack inför samtalet med pastorn! Kram!

    SvaraRadera